Magazine G-kracht is een twee jaarlijkse uitgave van Van Galen Design en breidt uit met specials altijd op duurzaam of circulair papier. Met plezier biedt Van Galen Design dit magazine aan om te lezen en te delen met ondernemers, organisaties en relaties rondom het Groene Hart.

Het doel is om elkaar te versterken, verbinden en helpen met de ontwikkeling en groei, successen vieren of noviteiten te delen. Dit gebeurt op basis van verhalen, blogs en persoonlijke ondernemersportretten en/of een thema om aan te haken.

De missie is elkaars kernkwaliteiten promoten door Magazine G-kracht zowel digitaal als in papieren versie te delen in het netwerk.


Waar staat G-kracht voor?

VanGalen-kracht, G-kracht (dat is de totale kracht die op een bewegend voorwerp werkt en die leidt tot een versnelling), Groene Hart, Goed, Goud, de rivier de Gouwe en het ondernemersnetwerk De Gouwe, Groei, Groot(s), Goal, Gezond, Geliefd, Gunnen, Geven, Gek, Gedachten, Geloven in jezelf en Gewoon bijzonder, G…


Meedoen met jouw ondernemersverhaal?

Inmiddels heeft magazine G-kracht een eigen website zie: www.magazinegkracht.nl.

Vraag de factsheets aan via  mail renate@vangalendesign.eu of neem contact op met Renate van Galen 06 13 86 99 57


Lees alles over de voordelen en reacties van eerdere deelnemers in mijn blog:

https://vangalendesign.eu/vgd/Stories/Artikelen/2019/5/22_G-kracht_brengt_jouw_verhaal_in_beeld.html

Van Galen Design versterkt het bedrijfsdna in vormgeving

Van Galen Design geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling, zodat je de gewenste klanten aantrekt met huisstijluitingen van logo, folder tot website

M +31 (0)6 13 86 99 57 | www.vangalendesign.eu | https://www.facebook.com/vangalendesign