Van Galen Design

 
 

Alles begint met jouw fantastische idee of dienst waarmee jij jouw unieke talenten aan de wereld mag laten zien. Dat is namelijk de fundering voor jouw onderneming of organisatie. Misschien heb je al een naam of logo en ben je toe aan een onderscheidende uitstraling in jouw branche. Dat kan met authentiek logo dat jouw verhaal versterkt.


Achter elk ontwerp van Renate van Galen, van Van Galen Design, zit een pakket aan wensen van de opdrachtgever die de fundering vormen voor het logo ontwerp en huisstijluitingen, die tijdens het intake gesprek boven tafel komen.


Alleen een logo is nog geen huisstijl. Een bedrijfsuitstraling wordt pas herkenbaar en schept vertrouwen in jou als expert, wanneer deze is opgebouwd uit de juiste kleuren, lettertypes, vormen, beelden èn de tone of voice.


Van Galen Design creëert jouw authentieke bedrijfsuitstraling en levert jouw de basiselementen en kleurcodes voor drukwerk en digitaalgebruik. Zo kun jij je als professional presenteren van visitekaartje, (digitaal) briefpapier, Powerpointpresentaties tot nieuwsbriefheaders.


Het verhaal over Nathalie Scholtens van Namas administratie lees je hier.

 

Logo ontwerp met een persoonlijke uitstraling

Van Galen Design versterkt het bedrijfsdna in vormgeving

Van Galen Design geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling, zodat je de gewenste klanten aantrekt met huisstijluitingen van logo, folder tot website

M +31 (0)6 13 86 99 57 | www.vangalendesign.eu | https://www.facebook.com/vangalendesign


Small huisstijlpakket

Logo met basis huisstijluitingen__vanaf € 1195*


Medium huisstijlpakket

Logo met basis huisstijluitingen + styling website__ vanaf € 1595*


Large huisstijlpakket

Logo met basis huisstijluitingen + styling website + flyer etc.__ vanaf € 1895*


*prijzen zijn exclusief btw.Bel of mail voor een intakegesprek

Bel Renate van Galen 06 13 86 99 57 of mail renate@vangalendesign.eu

Welk huisstijlpakket kies jij?